RO     HU     EN

Lelkigondozói kurzus-Marosvásárely 2021 január 28-31

 

Lelkigondozói kurzus-Marosvásárely 2021 január 28-31

 

F. O.

A kurzus alatt felismertem, hogy életem folyamán sokszor nem Isten szerető szemével néztem magam, rájöttem, hogy milyen fontos szerepe van  a megbocsájtásnak, még ha sokszor nehéz is, még ha többször is ki  kellett mondjam, érzem, hogy elindult bennem a gyógyulás folyamata.

K.R.

Ez a kurzus akár csak az előzö Fülöp kurzus is, akkor jött az életembe mikor a legnagyobb szükségem volt rá. Életem egyik legnehezebb pillanatain vagyok túl, nagyon sok sérűlés és csalodás ért engem, felismertem saját gyengeségeim, hogy hogyan kezelem a konfliktusokat, mennyi állarcot viselek megfelelési kényszerből és azt is, hogyan lehet Isten segítsége álltal gyógyúlni ezekből. Itt megtanulhattam, hogy bármi olyan sérülés, ami már rég mélyen az emlékemben él, tegyem le Isten kezébe és kérjem a megbocsájtást és a gyógyulást.

K. K.

Megértettem nagyon sok mindent, hogy milyen motiváciúóm vannak az életbe, miből fakad a sok szorongásom és alacsony önértékelésem. Mint szülő  rájöttem mennyi területen kell odafigyelnem és milyen szükségletei vannak a gyerekeimnek. Sikerült megbocsájtanom és elengednem eddigi életemből, olyan dolgokat amelyek negatívan befolyásoltak.

T.G.

Rájöttem, hogy eddigi életem sérülései milyem  módon befolyásolják a hozzáállásomat a kapcsolatokhoz, honnan fakad ez a folytonos betöltetlen szeretet érzés bennem. Felismertem, hogy az én kapcsolatom édesanyámmal kihat az én lányommal való kapcsolatra, és hogy miként indulhat el a gyógyulás ebből a helyzetből.

V.A.

A lelkigondozói kurzus segített elengedni bizonyos dolgokat és útmutató volt, hogy a bűnnek a gyökerét hol kell keresni és kiírtani az életből. Abban is segített, hogy jobban megértsem és átérezzem, hogy Jézus egyszer már megváltotta az emberiséget a kereszthalála által és, hogy Ő feltétel  nélküli  szeretettel szereti  az embert.