RO     HU     EN

 

        Sokszor nehéz elindulni, megtalálni a boldogsághoz vezető helyes utat. Volt olyan, hogy belekezdtél valamibe, de egy idő után teljesen belefáradtál, sőt elment minden kedved tőle?

        Sokszor Istennel is így vagyunk. Próbáljuk követni Őt, de a lelkesedés és az öröm  unottságba és csüggedtségbe megy át.

        Van-e a kiút ebből, s ha van, melyik az, amely a győzedelmes, boldog élet felé vezet?

        Ugorj be a BÁRKÁba, és itt megtanulhatsz az árral szemben evezni! Ha elmúltál 18 éves, és még nem tudod, hogy fiatalként hogyan küzdj a félelmeiddel, az elkeseredéssel vagy depressziós hangulatoddal, hogyan állj helyt az élet kihívásaiban, akkor a te helyed a BÁRKA TÁBORBAN van.

        A Regnum Christi Alapítvány, a svájci  MASTER'S COMMISSION (Tanítvány-Képző Iskola) közreműködésével, idén először szervezi meg a Bárka tábort július 23. és 27. között Szovátán, a Teleki Oktatási Központban.

        A táborba olyan fiatalokat várunk, akik elmúltak 18 évesek, már voltak Fülöp kurzuson, vagy részt vettek keresztirányos táborban, és vágynak arra, hogy lelkiekben növekedjenek. A felső korhatár 26 év.

        A tábor július 23-án, szerdán du. 2 órakor kezdődik, és július 27-én, vasárnap du. 3 óráig tart. Gyakorlati, fiatalos, kihívásokkal teli programok lesznek, a különféle műhelyek minőségét a svájci fiatalok biztosítják, akik pantomimekkel és különböző meglepetésekkel készülnek.

A tábor különlegessége, hogy mindenki kipróbálhatja magát az Adrenalin Plus Adventure parkban, amely közel egy hektáron elterülő élménypark négy pályával, 42 játékelemmel és 400 méter kötélcsúszási lehetőséggel felszerelve.

A részvételi díj: 295 RON, amely fedezi a szállást, étkezést és a tábor egyéb kiadásait. Ha úgy érzed, hogy felkeltettük érdeklődésed, és ott a helyed a Bárka táborban, akkor töltsd ki abejelentkezési lapot, és küldd el a következő címre:

regnumchristialap@gmail.com, tel: 0723-214701,0742-548229

Ha bejelentkeztél, akkor július 10-ig értesítünk a további részletekről.

Táborvezető: Bereczki Béla, Béci

A BÁRKA TÁBOR téged is vár!

 Információk a helyszínről:

1. Szováta

http://www.szovata.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=481:szovatafurdo&catid=7:helytoertenet&Itemid=16

2. Teleki Oktatási Központ

http://hotelteleki.ro

http://www.szekelyfoldiinfo.ro/Menu/Szallashelyek/szovata-szallas-teleki_panzio-szovata-hotelek-villak-panziok.html

3. Adrenalin Plus Adventure Park Szováta

http://www.adrenalinplussovata.ro/index.php?page=home&lang=hu