RO     HU     EN

PRÓFÉTIKUS-GYÓGYÍTÓ-SZABADÍTÓ


IMASZOLGÁLATRA VALÓ KÉPZÉS

 

      Az utóbbi időben végzett szolgálataink révén felismertük annak a fontosságát, hogy karizmatikus közösségeink azon tagjai, akik erre elhívást éreznek, képzést kapjanak a prófétai, gyógyító és szabadító imaszolgálatban, és Alapítványként sürgetést éreztünk arra, hogy valamit tegyünk ennek érdekében.

Ebből a célból 2014 és 2015 folyamán szerveztünk egy három alkalomból álló képzést, amely bibliai alapokra épített tanításokat tartalmazott, lehetőséget nyújtva a képzés alatti, valamint az alkalmak közötti gyakorlásra.

Ennek folytatásaként évente egy képzést tervezünk, melynek részleteiről időben értesítjük azokat, akik részt vettek az alapképzésen, vagy kifejezik igényüket, hogy csatlakozni szeretnének a szolgálatban növekedők csapatához.

 

A képzés vezetője a 65 éves Gordon Van Veelen, a pünkösdi egyházhoz tartozó holland teológus, aki több éve aktívan munkálkodik az Amerikában létrehozott Healing Rooms Ministry gyógyító imaszolgálatában, és 2013-tól ennek a szolgálatnak az európai központjaiban szolgál. Országunkban Nagyváradon vezeti a Healing Rooms gyógyító imaszolgálatait. Gordonnak erőteljes prófétai, gyógyító és szabadító karizmája van. 

 A képzés mottója:

Az Úr lelke van rajtam; azért kent föl engem,

hogy örömhírt vigyek a szegényeknek,

elküldött, hogy szabadulást hirdessek a foglyoknak és látást a vakoknak,

hogy szabadon bocsássam a megtörteket,

és hirdessem az Úr kedves esztendejét.

Lk 4,18-19
 

A képzés folytatásaként megszervezett alkalmakon való részvételhez az újonnan csatlakozó testvérek számára is feltétel a Fülöp és Lelkigondozói kurzus előzetes elvégzése és a közösség vezetőjének ajánlása.

Ha szeretnél részt venni a következő alkalmon, a korlátozott helyek száma miatt is kérünk, mindenképp vedd fel előzetesen a kapcsolatot Bereczki Bélával (Bécivel) a regnumchristialap@gmail.com email-címre írva, vagy a 0723-214701 telefonszámon.

A következő képzés 2019. szeptember 20-22 között lesz Marosszentgyörgyön a Gemini vendéglőben.