RO     HU     EN

Dr. Erdélyi Judit: Természetgyógyászat az ige mérlegén
(Csak fénymásolt verzióban)

Hogyan tájékozódhatunk korunk növekvő zűrzavarában?
Micsoda az Agykontroll és kicsoda José Silva "Magasabb Intelligenciája"?
Jóga és Autogén Tréning...?
Mi a hatás mechanizmusa a Akupunktúrának és a Talpmasszásnak?
Milyen "erőket" közvetítenek a kézrátételes kezelések?
A szerző legsikeresebb és legkeresettebb könyve ebben a zavarodott világban, amikor minden újság és TV műsor tele van ezekkel a keleti, furcsa természetgyógyászati csapdákkal....!
A Biblia elégséges és biztos támpontot ad, hogy jól tájékozódhassunk.

Ára: 15 ron

 

L. Stipkovits Erika: Szeretettel sebezve
(hvg könyvek)

Miért követem el ugyanazokat a hibákat, amelyeket a szüleim is elkövettek?
Miért sikertelenek a kapcsolataim? 
Mit üzennek indokolatlan testi tüneteim?

Szüleink viselkedése jelentős hatással van arra, hogy mi magunk milyen társak, szülők leszünk. Van-e esélyünk megváltoztatni a tudattalanul beépült szülői mintáinkat, vagy az eredmény minden erőfeszítésünk dacára ugyanaz lesz, csak "pepitában"? 
A szerző terápiás esetei alapján bemutatja az egyes szülőtípusokat: a borostyán, a szülősítő, az idomár, a jó fej, a szuperszülő, a mártír, az üveghegy, az agresszor és a bátorító szülői viselkedést. Ismerteti a gyakran keveredő típusok hatásait, és segít abban, hogy felismerjük szüleink nevelési stílusát és - szülőként - a sajátunkat is. Tesztjei és gyakorlatai fejlesztik önismeretünket, így életünk teljesebbé, szülői viselkedésünk, családi- és párkapcsolatunk harmonikusabbá válhat.

Ára: 55 ron

 

Ann Voskamp: Ezernyi ajándék
(Immanuel)

Ébredj rá az ezernyi áldásra! Az Ezernyi ajándék arra hív, hogy hagyjuk ott a büszkeség, a félelem és az ökölbe szorított kézzel irányítani akarás kiaszott földjét, és vessük magunkat Isten karjaiba, aki túlcsordulásig tölti meg poharunkat. Ann Voskamp felfedi előttünk saját kegyelmi pillanatait, és közben szelíden tanítgat, hogyan kell fájdalmunkat költészetté formálva igei módon megsiratni veszteségeinket; tudatosan a radikális hálaadás életmódját választani; és lelassítani, hogy megragadhassuk Istent az adott pillanatban. Az Ezernyi ajándékot nem elég könyvként elolvasni; szinte könyörög, hogy egyfajta dinamikus, interaktív ábécéskönyvként fogadjuk. Olyan igazságokkal való találkozásra hív, amelyek feltárják Isten örömének mélységeit, és örökre átformálják életünket.

Ára: 40 ron

 

NICK VUJICIC - SZERELEM KORLÁTOK NÉLKÜLNick Vujucic és Kanae Vujicic: Szerelem korlátok nélkül

Annak ellenére, hogy Nick Vujicic karok és lábak nélkül született, nagyon is boldog életet él. Igaz, ez nem volt mindig így: kamaszkorát végigkísérték a szerelmi csalódások, és egy sikertelen kapcsolatnak is részese volt, így húszas évei közepére erős meggyőződésévé vált, hogy soha nem talál majd olyan nőt, aki képes lesz szeretni őt, és akivel megoszthatja az életét.
Aztán Nick találkozott Kanaéval, és minden megváltozott. Kapcsolatuk ugyan nem indult zökkenőmentesen, hiszen a kölcsönös vonzalom ellenére sok akadályt kellett legyőzniük, míg végül eggyé válhattak a házasságban.
Ebben a könyvben Nick és Kanae megismerkedésük kalandos történetéről mesélnek, valamint arról, hogyan szerettek egymásba. A Szerelem korlátok nélkül sok pár számára hathat ösztönzőleg, hiszen betekintést nyújt a pár mindennapjaiba: jegyességük időszakába, házasságuk első éveibe és szülővé válásuk folyamatába.
A könyv mindenekelőtt annak bizonyítéka, hogy ha egy kapcsolat középpontjában a hit áll, akkor minden akadály legyőzhető.

Ára: 50 ron

 

Mikor és hogyan beszéljünk gyermekeinknek a szexről - Stan és Brenna JonesStan es Brenna Jones: Mikor és hogyan beszéljünk gyermekeinknek a szexről

A szexuális nevelés nem is annyira információ közlése, inkább tudatos jellemformálás. Gyermekeinknek ezen a kritikus területen tanúsított viselkedését nem az fogja meghatározni, hogy mit tudnak a szexről. Viselkedésüket elsősorban és legfőbbképpen a jellemük fogja meghatározni. A tetteiket az irányítja, hogy kik ők az adott pillanatban.
Fontos, hasznos információk, melyekkel gyermekeid szembekerülhetnek csecsemőkortól serdülőkorig.
Tárgyalt témák:
- A szexuális kiváncsiság és szexuális játszadozás kezelése
- Hogyan oltsuk be gyermekeinket a romboló erkölcsi üzenetekkel szemben?
- Mikor és hogyan magyarázzuk el a nemi közösülést?
- Felkészülés a randevúzásra: hogyan kezeljük a szerelmet és a szexuális vonzódást?
- Tisztasági fogadalomra való bátorítás
- Mit tegyünk, ha későn kezdünk hozzá, hogy a szexről beszéljünk gyermekeinknek?
 

Ára: 35 ron

 

Nick Vujucic: Maradj erős
(Studium Plusz Kiadó)

Ha valaki, akkor a karok és lábak nélkül született, védekezésre szinte képtelen Nick Vujicic tudja, milyen érzés, amikor az ember bántalmazók célpontjává válik: jól ismeri a rémálmokat, a teljes reményvesztettséget, tudja, milyen, amikor görcsbe rándul a gyomor. Nick most megoldást kínál e helyzetre, és bemutatja, hogyan védjük ki a támadásokat.

Ne a bántalmazó mondja meg, ki vagy!

Bárki válhat bántalmazás áldozatává, aki valamilyen szempontból más, mint a többiek, ugyanakkor - mint ahogy Nick a saját bőrén megtapasztalta - nem törvényszerű, hogy belekeveredjen a bántalmazók játszmáiba. Maradj erős! című kötetében Nick megosztja túlélési stratégiáit, továbbá segítséget nyújt egy "védelmi rendszer" kialakításához, amellyel lelkünkben megerősödve kerekedhetünk kínzóink fölé.

A könyv segítségével:
- megtanulhatsz lehetőségként tekinteni a bántalmazásra (igen, jól olvasod!);
- megteremtheted a saját biztonsági zónádat;
- tudatosíthatod belső értékeidet;
- megtanulhatod kezelni az internetes zaklatókat;
- könnyebb lesz kezelned az érzelmeidet és irányítanod a reakcióidat;
- megtudhatod, hogyan segíts másoknak, ha bántalmazás áldozatává válnak.

Bántalmazók figyelmének középpontjába kerültél? Állj ki magadért, mert sokkal erősebb vagy, mint gondolnád! Kérdezd csak Nicket, aki, bár végtagok nélkül jött a világra, mégis fantasztikus életet él!

Ára: 50 ron

 

Giovanni Battista Scaramelli: A szellemek megkülönböztetése
- A lelkivezetők kézikönyve -
(Ihtys Kiadó)

Ez a könyv kiegyensúlyozott és biztosan eligazító tudást közöl. Benne van sűrítve az Egyház szentjeinek, jó lelkivezetőinek és a kudarcokból vett leckéinek 2000 éves tanulsága.

Ára: 20 ron

 

Gordon van Veelen: A prófétálás ajándékáról - Hogyan halljuk meg Isten hangját és hogyan prófétáljunk tisztán

Az ismert mondás szerint a geológus és a teológus között ég és föld a különbség. Ezt egyesíti önmagában a könyv szerzője, Gordon van Veelen, aki mindkét tárgyból doktorált. Mindezek ellenére a könyv stílusa egyszerű és érthető. A prófétálás ajándékáról átfogó képet nyújt. Ebben saját tapasztalatait is felhasználja.

Ára: 10 ron

 

 

Elizabeth Mittelstaedt: Poros úton mezitláb
(Immanuel Alapítvány)

Elizabeth Mittelstaedt a Lydia magazin alapítója már gyermekként sokat hallott Jézusról, és bár fiatalon újjászületett, az élet igazán kemény, embert próbáló küzdelmeit mégsem tudta elkerülni.
Egy kis vajdasági, magyarlakta faluban nőtt fel a kommunizmus ideje alatt, ahonnan tizenhét évesen Ausztriába disszidált (a szülei tudta nélkül) a szabadabb élet reményében. Ami azonban ott várt rá, sokkal inkább rémálomnak nevezhető. Ez után az első, fájdalmas csalódással járó „kaland” után fedezte fel Isten megbocsátó szeretetét...
Poros úton mezítláb című önéletrajzi könyve végigvezeti az olvasót nagy kitérőkkel teli utazásán: a poros kis falu egyszerű tanyájától egészen élete álmának beteljesedéséig, hogy az egész világot elérje a nyomtatott szó erején keresztül. Ebből az izgalmas, inspiráló könyvből megtudhatjuk hogyan is vált a ceruzáját becsben tartó, egyszerű kislányból egy vezető keresztény magazin alapítójává és főszerkesztőjévé, aki világszerte százezrek életére van hatással ma is.

Ára: 40 ron

 

 

http://www.immanuel.hu/konyvek_kiadotol/elme_harctere_joyce_meyer.jpg

Joyce Meyer: Az elme harctere
(Immánuel Aplapítvány)

Életváltoztató erő van abban, amikor felfedezzük, hogy a problémáink gyökerét a rossz gondolatok jelentik, és hogy képesek vagyunk megváltoztatni az életünket a gondolkodásunk megváltoztatása által. Isten Igéje világossá teszi számunkra, hogy a gondolkodásunket meg kell újítanunk, hogy megtanulhassunk úgy gondolkodni, ahogy Isten gondolkodik. Amikor ezt megtesszük, akkor képesek leszünk élbezni azt az életet, amit Isten szánt nekünk - a szabadszágot, a termékenységet, a békét és az örömöt.
Lehet, hogy vannak az életednek olyan megkövült területei, amiket fel kell törni. Hadd mondjam bátorítólag: Isten melletted van. Egy háború zajlik, és az elméd a harctér. A jó hír azonban az, hogy Isten a te oldalodon harcol."

Ára: 40 ron

 

 

Stephen&Alex Kendrick: Merj szeretni
(Immanuel Alapítvány)

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a Tiédet, Kedves Olvasó! De ha te változol, változik a házasságod. Változik a családod is. A gyeremekeid élete!

Változik a lakhelyed. A munkahelyed. Sőt, változik az az ország, ahol élsz! Meg az egész világ!
És gondolj csak bele, hogy mivé lehet ez a világ, ha ezeket a aváltozásokat a szeretet gerjeszti?!
A könyv erőteljes üzenetei a feltétel nlküli szeretet megismerésének és megélésének kihívásait hozzák eléd.
Ha házasságban élsz, akkor ez a könyv neked szól! Ismersz más házasságban élőket, vagy arra készülőket? Akkor ez a könyv nekik is szól! Nem is kell más ajéndékot keresned.

A Merj szeretni! (The Love Dare) a boldogság helyreállításának és kiteljesedésének világszerte bevált receptkönyve...

Ára: 35 ron


 

 

ElbűvölőJohn és Stacy Eldredge: Elbűvölő - A női szív szabadsága
(Koinónia)

A modern nő elvárások kereszttüzében hivatott megtalálni identitását, ezért a folyamatos megfelelési kényszernek engedve lassú önpusztításba kezd, vagy túlzott önmegvalósítási szerepet vállal. Az őszinte törekvések közepette észrevétlenül korlátok közé szorul a női mivolt, jóllehet Isten a kezdetektől fogva szabaddá tesz a szépség feltárására, a férfiszív megszelídítésére, majd az anyai szerep boldog megélésére. A könyv több, mint a női lélek puszta megismerése, a háromgyerekes lelkigondozó, Stasi Eldredge hiteles szavai (melyek férje, John Eldredge gondolataival egészülnek ki) személyes példákon keresztül válnak megindítóan bensőségessé.

Ára: 35 ron

 

Fern Nichols és Janet Kobobel Grant: Minden gyermeknek szüksége van imádkozó édesanyára

Fern NIchols szenvedélyesen hisz az imádság hatalmában. A földkerekséget átívelő imádkozó szolgálat alapítójaként tudja, hogy Isten csodákat visz véghez a gyermekeink életében és a házasságainkban, ha rendszeresen imádkozunk.
Ebben a könyvben hozzánk hasonló édesanyák lelkesítő történeteit olvashatjuk, melyek megtanítanak, hogyan imádkozzunk bizalommal. A benne lefektetett alapelvek forradalmasítják imádságról alkotott elképzeléseinket, valamint imádságunk módját is. Következésképpen mélyebb kapcsolatba kerülünk Jézussal, s ez életünket is megváltoztatja.
Tapasztaljuk meg Isten jelenlétét! Hagyjuk, hogy megérintsen minket és a körülöttünk élőket, a szükségleteink legmélyenbb szintjén!

Ára: 20 ron

 

Stormie Omartian: Az imádkozó feleség hatalma
(Good News)

Az aggodalom nem változtat a házasságodon... Az imádság képes mindent átformálni.

A mai élet kihívásai és terhei a sikeres házassságot elérhetetlen álommá teszik. Isten azonban örömét leli a lehetetlennek látszó dolgok valóra váltásában. Ehhez nem szükséges más, csak kérnünk kell Őt. Stormie Omartian könyve bemutatja, Isten miképpen újította meg, építette fel házasságát, miután elkezdett imádkozni férje életének döntő fontosságú területeiért: életútja, gyengesége, szexualitása, apai, vezetői és döntéshozó szerepe, munkája, pénzügyei, egészsége, érzelmi védettsége, hite és jövője.
Minden feleség, akinek a férjével való kapcsolat életbevágóan fontos, bepillantást nyerhet ezen az üdítő könyvön keresztül az imának a házasságra gyakorolt hatalmába. Valóságos élethelyzeteken keresztül Stormie egy-egy mintaimádsághoz, majd a házasságért folytatott harcviselés eszközeihez - olyan bibliaversekhez vezet el, amelyek a házasság helyreállításához, megújításához és kiteljesedéséhez adnak csodálatos ösztönző és bátorító ígéreteket az imádkozó feleségnek.

Ára: 20 ron