RO     HU     EN

Kedves testvérek, kedves honlaplátogató!

 

Az állami törvények lehetővé teszik, hogy a jövedelmünk után fizetett adónak 2%-át (vagy 3,5%-át, ha olyan szervezetről van szó, amely akkreditált szociális szolgáltatást nyújt), olyan entitásnak, nonprofit szervezetnek utaljuk át, amelynek működését és fennmaradását fontosnak látjuk. 

Ha ismered az alapítvány szolgálatát és szeretnéd, hogy továbbra is működjön, a megváltás örömhíre minél több emberhez eljusson, és a lelki növekedésben segíteni tudjunk nekik, akkor...

...ismét kérünk: ÉLJ EZZEL A LEHETŐSÉGGEL!!!

A leadási határidő: MÁRCIUS 15.!

 

A 2018-as évi jövedelmi adód 2%-ának a Regnum Christi Alapítvány részére történő átirányításával az új évben is hozzájárulhatsz az alapítvány tevékenységeinek és programjainak a megvalósításához, így segítheted a szolgálatunkat anélkül, hogy ez bármivel is terhelné személyes vagy családi költségvetésedet.

 

 

      MI AZ ELJÁRÁS?

230-as űrlapon (amelyet rendelkezésedre bocsátanak a pénzügyi hivatalnál, vagy az alapítvány adataival kitöltve innen kinyomtathatod), melyet 2 példányban kell kitölteni, 

- az I. pontnál a szövegdobozokat kitöltöd a saját adataiddal, nagybetűkkel;

- a II. pontnál bejelölöd a kis négyzetet (1.Venituri din salarii vagy 2.Venituri din pensii), amelyik rád vonatkozik;

- a III. pontnál pedig az 1-es négyzetecskét jelölöd (Susținerea unei entități nonprofit/unități de cult), majd az alapítvány következő adatait kell beírnod:

Denumire entitate: FUNDAȚIA UMANITARĂ REGNUM CHRISTI

CIF: 10302251     Cont bancar: RO91RNCB0188034965980001

Végül: az űrlap alján alá kell írnod a nyomtatványt.

Mindezt 2 (kettő) példányban kell megtenned, mert az egyiket le kell adni a pénzügyi hivatalnál, a másikat pedig meg kell örizned.

 

Az alapítvány adataival előre kitöltött 230-as nyomtatványt innen letöltheted (nyugdíjasok számára előre bejelölt űrlap: 230-as nyomtatvány nyugdíj), ezen az

I. pontnál („Date de identificare a contribuabilului") a személyes adataidat kell megadni,

és alól aláírni (Semnătura contribuabil),

utána pedig le kell adni annál a pénzügyi hivatalnál, amelyikhez lakhelyed szerint tartozol (egy példány nekik, egy példány neked marad).

 

Mi szeretnénk, hogy minél egyszerűbb legyen az eljárás. Ha nem tudod személyesen intézni, akkor kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bármilyen más kérdésed van, jelezd, és szívesen segítünk.

 

Köszönjük!