RO     HU     EN

Áldás a családban
kurzus

 

„ Én és a házam

az Úrnak fogunk szolgálni „

Józsue 24,15

 

A kurzus célja az, hogy segítsen kialakítani az áldás kultúráját a családon, közösségen és egyházon belül. Szeretnék, ha egyre több olyan család lenne, ahol a házastársak megáldják egymást, a gyermekeiket és egész családjukat. Csatlakozz hozzánk, és légy része annak a folyamatnak, amely segít megalapozni az áldás kultúráját a családodban.   Előadók: Gavin és Edith Farley

 

Edith and Gavin.jpgGavin és Edith Farley aktív tagjai az Umkehr zum Herrn ( Megtérés az Úrhoz) ökumenikus közösségnek Bécsben, Ausztriában. Gavin Dél-Afrikában született és immár 30 éve laikus misszionárius. Tanácsadóként és trénerként is szolgál laikus közösségek számára az Európai Közösségek Hálózata (ENC) keretén belül. Edith katolikus teológiát tanult a bécsi egyetemen, és hitoktatóként dolgozik a bécsi egyházmegyében. 1993-ban házasodtak össze Bécsben. Három gyönyörű lányuk van: Laura, Linda és Sarah. Edith és Gavin együtt vezetik az Áldás a családban szolgálatot Ausztriában.

 

 

A kurzus tematikája: Az áldást választani, Az áldás ereje, Az áldás kultúrájának kialakítása az otthonodban/közösségedben, Az áldás-kihívás, A családi áldás gyakorlati megünneplése, Áldás a családban: az áldás ideje.

A tanúségtételekben (ide kattintva) olvashattok néhány gondolatot a március 3-5 között zajlott alkalom résztvevőitől.