RO     HU     EN

 

Félúthoz érkeztünk. Beszámolunk!

Az Ő az út! ifjúsági szolgálat és a Regnum Christi alapítvány 2017 őszén indította el a LÉGY ERŐS! ifjúsági vezető- és munkatársképzést. Célunk, hogy az erdélyi katolikus karizmatikus közösségek számára új, fiatal vezetőket képezzünk, akik bevonzák és helyet találnak a fiataloknak közösségeikben. Az utolsó alkalmunk nemzetközi volt, Kolozsváron, ahol 6 napon keresztül növekedtünk az E.N.C vezetők által. Különleges meghívottunk Chris McGee (ONE LIFE) volt, aki 70 fiatal vezetőnek tartott nagyon profi előadásokat. A résztvevők az E.N.C. 20 közösségéből érkeztek, hogy növekedhessenek a szolgálatban.

Csodás volt megélni, hogy a különböző kultúrák, nyelvi korlátok ellenére Krisztusban mégis egy nyelvet beszéltünk. A képzésen részt vett a LÉGY ERŐS! csapat is és még 15 EKKM közösségekben szolgáló fiatal vezető. A következő képzési hétvégénk októberben lesz.

Miből tudtuk mindezt megvalósítani?

Istennek hála 23700 ron támogatás érkezett a képzésre. Ez jelenleg a képzés kiadásainak felét fedezi. De reménységünket Isten igéjébe helyezzük, és hisszük, hogy amit Isten elkezd, azt be is fejezi. (Fil 1,3-11)
KÖSZÖNJÜK, HA MÁR EDDIG IS TÁMOGATTÁL!

Ha pedig az Úr csak most helyezte szívedre az ifjúsági vezetők növekedését, nevelését, lehetőségeid szerint támogasd szolgálatunkat.

A résztvevők csak saját költségeiket tudják fedezni, a fennmaradt költségekre a pénzt nekünk kell előteremtenünk. Melyek ezek a kiadások?

Ha kérdéseid vannak vagy támogatni szeretnél, hívj a 0740627593-as telefonszámon, írj a zsoltika125@yahoo.com e-mail címre.

     Online, banki utalás: BT, IBAN szám: RO91BTRLRONCRT0036648402