RO     HU     EN

Gergely Panna

2004-ben az Úr meghívott Béci által, hogy dolgozzak a Regnum Christi alapítványnál. Fiatalos lelkesedéssel és örömmel mondtam igent, hogy Isten Örömhírét hirdessük közösen az alapítványnál. Azóta Isten 3 kislánnyal ajándékozott meg (Bernadett 7 éves, Kincső 4 éves, Dórika 1 éves). 

Jelenleg gyesen vagyok, és az elmúlt 3 évben önkéntesként szolgáltam a testvérekkel. 

Legkedvesebb számomra az alapítványi szolgálatban a Mennyei Atya feltétel nélküli szeretetének a meghirdetése. Legnagyobb örömöm látni Isten kézzelfogható munkáját, amint emberi életek megváltoznak az Ő drága jelenlétében.

Az ige, ami meghatározó jelenleg számomra: "Az Úrban leld gyönyörűséged." 37 Zsoltár

 

Birta Szidi

Keresztény, katolikus családba születtem, szovátai vagyok, ám Isten kreatív hívását követve Marosvásárhelyre költöztem és a Magvető közösség tagja lettem. Szeretek nevetni, olvasni és biciklizni :-).

Logopédusként dolgozom főleg gyerekekkel, és hálás vagyok azért, hogy a munkám örömet okoz számomra.

A Regnum  Christi alapítvánnyal a Jézus Tanítványainak iskolája keretén belül ismerkedtem meg, ami egy több hónapon át tartó lelkigyakorlat volt és segített abban, hogy elkezdjem még inkább megismerni és megszeretni Istent, és személyes kapcsolatom alakulhasson ki Vele. Ezt az időszakot követően kezdtem el segítkezni a kurzusokon, lelkigyakorlatokon. Különösen szeretem az alapítvány szolgálati területei közül a lelkigondozást és a személyes beszélgetéseket, de örömmel tölt el az is, hogy láthatom Isten hogyan formál át életeket a kurzusok alatt, által.

Nagyon közel áll hozzám a 23-as Zsoltár, mivel az utóbbi időben többször tapasztaltam meg általa Isten gondviselését, jelenlétét és szeretetét:

Az Úr az én pásztorom nem szűkölködöm....   felüdítette lelkemet, és az igazság ösvényein vezetett az Ő nevéért....