RO     HU     EN

Befejeződött a 2018-2019-es, és egyben legelső

LÉGY ERŐS! - ifjúsági vezető- és munkatársképzés.

Reményeink szerint mindaz, amit a képzés alatt sikerült átadni a résztvevő fiataloknak, hozzájárult a lelki növekedésükhöz, az alkalmazott képességeik gyarapításához, finomításához, és ez segíteni fogja őket abban, hogy helytálljanak megújult fiatal közösségek vezetőiként, vagy eredményesen szolgáljanak az EKKM (Erdélyi Katolikus Karizmatikus Megújulás) nagy családjához tartozó valamely régebb óta működő karizmatikus közösség vezető csapatának tagjaiként.

        A  résztvevők, a szervező csapat és néhány közösség vezetője a záróünnepségen.

Amit a résztvevők emlékezetükbe véstek (néhány megosztás):

„Az a pillanat, amikor rájöttem, hogy ahhoz, hogy igazi vezető lehessek, újra meg újra fel kell állnom és folytatnom a nehézségek ellenére is, Isten segítségével." Cs. B.

„A társaság, a jó hangulat, egy-egy mosoly, beszélgetés, s hogy milyen nagyszerű emberek társaságában lehettem ez idő alatt. A képzés sok területen teljesen megváltoztatott - jó irányba -, és amit itt tanultam, azt életem végéig fel tudom használni." T. Sz.

„Egy megnyugtató környezetben, a legjobb csapattal tapasztalhattam meg képzésről képzésre a jó Isten szeretetét. Ki merem jelenteni, hogy ez a képzés volt számomra eddig a legjobb, nagyon sokat tanultam és fejlődtem. Hálás vagyok, hogy részese lehettem." Zs. K.

„Rájöttem, hogy egyedi teremtmény vagyok, és Isten okkal adott nekem bizonyos tulajdonságokat, mert ezekre szükségem van ahhoz, hogy építsem az Ő országát. Ez segített, hogy elfogadjam magam, és ne folyamatosan megváltozni akarjak, hanem vegyem észre, hogy már így is értékes vagyok." P. T.

„Mindegyik alkalom megtanított valamire: 'Mosolyogj a kihívásokra!', 'Fegyverezd le az ellenséget hálaadással és dicsőítéssel!'. Néhány olyan mondat mellett, melyek átformálták a gondolataimat, a Légy erős! által közelebb kerülhettem Istenhez, emellett a hétvégék során azt is megtanultam, hogy nem kell félnem a kihívásoktól, amelyeket Isten állított elém, mert ha Ő elhívott valamire, alklamassá is tesz rá." K. D.

A szolgáló csapat:

 

 

Köszönjük mindazoknak, akik végig velünk tartottak a résztvevő fiatalokért mondott imáikkal, anyagi támogatásaikkal!

A LÉGY ERŐS! képzés 2. évfolyama 2020 januárjától indul. Részletekkel majd szeptemberben jelentkezünk.

Több információt a LÉGY ERŐS! képzésről az oazut.ro honlapon vagy az Ő az út! FB-oldalán találsz.