RO     HU     EN

Köszönjük, hogy együtt voltál velünk az

Ő az Út! - He is the Way! - El este calea! 

                                         ifjúsági keresztény zenefesztiválon!!!

 

Hamarosan képeket és videó-felvételeket teszünk közzé az eseményről!!!

Itt egy kis ízelítő az Unless koncertjéből: Unless az Ő az Út! fesztiválon

 

Kattints ide, hogy megnézd a bemutató videót, és lájkold facebookon is az eseményt!

 

Isten szólni akar a fiatalokhoz, fiatalok által, fiatalosan! Nagyszerű eszköz ehhez ez a lendületes rendezvény, ahol Isten nem csak említésre kerül, hanem minden Róla szól, Érte van! Minden Őt dicséri!

2015-ben megszervezett zenefesztiválon tapasztalt kegyelem és áldás, az Istennel találkozni vágyó fiatalok jelenléte megerősített abban, hogy ismét megszervezzük az Ő az Út fesztivált. Hiszen soha nem elég megvallani és kikiáltani, hogy nincs más út, amely az életre vezet, csakJézus!

Mikor? 2016. szeptember 24-én, szombaton 17.00 és 21.00 óra között.

Hol? A Maros partján (a "hét fák"-nál), Marosszentgyörgyön, a Karting pálya közelében (ahol a tavaly is).

Kik lesznek a fellépők? Találkozhattok a Stone Hill zenekarral és Pora Zolival, aki gyerekdalokkal szólítja meg a kisebbeket, hallhatjátok Sipos Tiffanyt, ott lesz velünk a Vecker énekese, Nemes Tibor, a Reménység zenekar, végül pedig az estét a magyarországi meghívottunk, az UNLESSegyüttes zárja.

A programot még színesebbé tesszük pantomimmel, dicsőítő tánccal és flash mob-bal, ugyanakkor tanúságot hallhattok olyan fiataloktól, akik megtapasztalták Isten feltétel nélküli szeretetét, és megértették, hogy Istenben rejlik az igazi, örömteli élet.

A helyszínen keresztény, lelki témájú könyveket is vásárolhatsz, valamint a felállítottimasátorban lehetőség lesz imát kérni, ha valamilyen problémával küszködsz, vagy lelki-testi gyógyulásra vágysz. Mert Istennek semmi sem lehetetlen!!!

A rendezvény fő támogatója idén is a Marosszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, amely gondoskodik a helyszínről, illetve a kiadások nagy részének fedezéséről.

A belépés díjtalan!

A kiadások teljes fedezéséhez előreláthatóan szükségünk lesz még kb. 9000 lejre, ennek az előteremtésében kérjük a szíves hozzájárulásotokat! Ha szükséges, a támogatást szponzorizálási szerződéssel igazoljuk!

Szeretettel várunk minden fiatalt és fiatalos lelkületű felnőttet!

 

A szervezők nevében,

Bereczki Béla,  a Regnum Christi Alapítvány elnöke.

tel.: 0723-214701