RO     HU     EN

Életvezető naptár (kék-fehér csíkos)

Az Életvezető több mint egy hagyományos női naptár vagy egy napló. Az a fajta látásmód hatja át, hogy az életre Istentől kapott ajándékként tekintünk. Miben különleges az Életvezető?

- Hónapokhoz kapcsolódó témák (pl. nőiesség, önbecsülés) – gondolatébresztőkkel, gyakorlatokkal életünk áttekintésére, céljaink megfogalmazására.

- Heti tervező a teendők, találkozók, imatémák rögzítésére, de segítségével az egészségünkre és a napi testmozgásunkra is odafigyelhetünk. Színezhető piktogramokkal.

- Éves visszatekintő.

Az Életvezető öröknaptár: nem csak egy adott évre szól, és bármikor elkezdhető.

„Egy keresztény női naptár Neked, hogy ne aggodalmakkal tele, hanem Istenben bízva, az ő vezetését követve, nevetve nézz a holnap elé.”

Ára: 50 lej

 

Ez az a naptár! (Öröknaptár)

Rendkívül szép, igényes kivitelű asztali öröknaptár, melyben minden napra található egy bátorító igevers és grafika vagy fotó.

  • fóliázott borító
  • spirálos naptár
  • 365 oldalasMéret: 148mm x 107mm

Vastagság: 25mm

Ára: 55 lej

 

Gary Chapman: Az 5 szeretetnyelv - Egymásra hangolva

Az év minden napjára

Inspiráló idézetek pároknak az év minden napjára Gary Chapman „Az 5 szeretetnyelv – Egymásra hangolva” című könyve alapján. Szerelembe esni egy pillanat alatt lehet, de a szeretetet frissen tartani egy életen át - az művészet! Az öröknaptár a szeretet kifejezésének és befogadásának titkát járja körül.

Ára: 55 lej